recyclable disposables

Blog/Nieuws

Tips voor het bewaren in de diepvriezer

Eten invriezen, we doen het allemaal, maar de één doet het al beter dan de ander. Hier lees je een aantal belangrijke tips die je erbij kunnen helpen het overzicht te behouden, en alle levensmiddelen zo optimaal mogelijk te bewaren.

Lees meer

HACCP

HACCP is met name veilig met producten omgaan. Dat is u wel bekend. Wat is nu een goede manier van producten bewaren? Hoe lang? Onder welke condities? En welke producten kunnen nu langer en welke minder lang? Wat is het effect van de vacuümzak?

Lees meer

Hoe verse kruiden bewaren?

Handige tips om je potjes verse kruiden uit de supermarkt nog langer te kunnen gebruiken.

Lees meer

Tips voor een geslaagd kinderfeestje

tips kinderfeestjeEen feestje organiseren voor je kind? Op Dispogroup.be vind je leuke tips en feestartikelen om een geslaagd kinderfeestje te organiseren.
Kies een thema voor het feestje. Een thema maakt het eenvoudiger allerlei zaken op elkaar af te stemmen. Van de aankleding, eten en drinken, de spelletjes enzovoort... 

Lees meer

Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Geslaagd kinderfeestjeEen feestje organiseren voor je kind? Op Dispogroup.be vind je leuke tips en feestartikelen om een geslaagd kinderfeestje te organiseren.
Kies een thema voor het feestje. Een thema maakt het eenvoudiger allerlei zaken op elkaar af te stemmen. Van de aankleding, eten en drinken, de spelletjes enzovoort
We hebben partyboxes in verschillende feestthema's beschikbaar!
Enkel voor de ambiance moet je zelf zorgen! 

« Back